ILMU KEBATINAN DZAT MUTLAH

02/01/12

AMALAN PENGHANCUR KANKER


DOANYA
1. surah al fatihah 1 kali
2. selawat syifa 3 kali
3. surah al iklash ( qulhuallah) 4 kali satu nafas.
4. membaca doa ALLAHUMMA YA MU SHAGGHIRAL KABIR, WA YA MU KABBIRASH SHAGHIR, SHAGGHIR MA BI (NAMA PESAKIT) YA ARHAMAR RAHIMIN.
artinya lebih kurang ya Allah ya tuhanku yang mengecilkan sesuatu yang bersar, wahai yang membesarkan sesuatu yang kecil, kecilkanlanlah di tubuh (nama pesakit) wahai tuhan yang maha pemurah lagi maha mengasihi.
5. membaca surah al qalam ayat 1 sampai 2. baca 4 kali senafas.
6. tiup ke air
Caranya: ambil rumput sambau akar dan daunnya dengan cara di cabut. sebolh bolehnya jangan menggunakan besi untuk proses memngambil. cabut aja. boleh pakai air untuk melembutkan tanahnya sebelum di cabut. pilih yang terbaik yang tidak dipijak. kemudian cuci. akar sebaiknya jangan terkena tangan. setelah bersih masukkan kedalam mangkuk. ambil sedikit kapur. jika sukar di perolehi ganti bedak sejuk. masukkan dalam mangkuk di campur dengan air yang telah didoakan. bancuh / gaul pakai rumput sambau tadi. daunnya kita pegang akarnya di air yang bercampur kapur / bedak sejuk tadi. sapukan ramuan ini pake akar rumput sambau itu ke tempat kanker. jika rumput itu mati ganti dengan rumput yang baru. bacakan juga doa tadi di air untuk minum pesakit.insyallah sembuh. amin SALAM DAMAI GUS BUDI

Tidak ada komentar: